Blue Flower

Meimarkt 2019

 

Stichting de Veilingcommissie houdt zaterdag 25 mei a.s. wederom een grote meimarkt op haar locatie aan de Enkweg te Vorden.

 Wij willen met deze meimarkt een meerwaarde leveren aan het saamhorigheidsgevoel binnen Vorden. Dat is dan ook de reden dat wij u (verenigingen, particulieren en maatschappelijke organisaties) willen uitnodigen acte de presence te geven op onze meimarkt zodat u op die manier meer bekendheid kunt geven aan uw activiteiten/doelstellingen/produkt.

 U krijgt op ons terrein een kraam ter beschikking waarin u zelf mag bepalen op welke manier u bekendheid wil geven aan uw vereniging/organisatie. Dit kunt u doen door informatie te geven/produkten te verkopen/prijsvragen te organiseren etc. Wij hopen dat u uw creativiteit de ruimte geeft !!.

 Hoe zorgen wij voor de bezoekers ??  Wij bieden elke bezoeker een gratis stroopwafel aan door een organisatie (www.superstroopwafel.nl) die dit in een leuke marktkraam presenteert. Daarnaast hebben wij een sneltekenaar die tijdens de markt bezoekers zal vereeuwigen op het witte doek. Ook dit wordt gratis aangeboden !! We zorgen daarnaast voor een muzikale omlijsting. Natuurlijk reiken wij tijdens de meimarkt onze  sponsor-cheques uit (hetgeen zeer veel bezoekers trekt). 

 Wat vragen wij van u:

-      Wij willen graag voor 18 april van u weten of u gebruik maakt van onze uitnodiging.

-      Wij willen graag voor 18 april van u weten welke activiteiten u vanuit “uw “ kraam gaat uitvoeren.

 Indien u andere ideeën hebt om bekendheid te geven aan uw vereniging/organisatie, dan horen wij dat graag van u !! We hebben een groot terrein tot onze beschikking.

 In afwachting van uw reactie,

 Hans Moor,

Stichting De Veilingcommissie,

 website: www.veilingcommissie.nl

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.